به گزارش خبرنگار مهر، محمد بهاروند روز سه شنبه در نشست شواری اداری شهرستان ساوه که با حضور استاندار مرکزی برگزار شد، اظهار داشت: در حال حاظر سه گمرک در ساوه فعالیت دارند که ۸۰ درصد واردات و ۴۰ درصد صادرات استان از این سه نقطه انجام می پذیرد و صادرات این شهرستان در چهار ماه ابتدای سال جاری، ۱۴۷ میلیون دلار بوده است.
معاون استاندار مرکزی و فرماندار شهرستان ساوه افزود: خوشبختانه این میزان صادرات ذکرشده شهرستان ساوه نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۲۵ درصد افزایش نشان می دهد.
وی بیان کرد: طی چهار سال اخیر اقدامات فراوانی در حوزه گازرسانی ساوه انجام شده و در حال حاضر بیش از ۹۰ درصد روستاهای این شهرستان از گاز برخوردار هستند که امیدواریم تا پایان سال به صد در صد برسد.
بهاروند خاطرنشان ساخت: طرح انتقال آب از سرشاخه های دز و سد کوچری به شهرستان ساوه با توجه به کمبود آب در این شهرستان از مهمترین موضوعاتی است که باید پیگیری شود و بایستی تخصیص اعتبار به منظور انجام و بهره برداری به موقع این طرح در دستور کار قرار گیرد.
معاون استاندار مرکزی و فرماندار شهرستان ساوه تصریح کرد: شهرستان ساوه از ظرفیت های فراوان صنعتی برخوردار بوده، مزیت نزدیکی به پایتخت را دارا است و نزدیکی به فرودگاه بین المللی امام خمینی(ره) برای صادرات از دیگر مزایای آن است، بنابراین فراهم سازی زیرساخت رشد صنعت در این شهرستان باید پیگیری شود.
وی ادامه داد: مقرر است پنچ نیروگاه سیکل ترکیبی در کشور احداث شود که یکی از آنها در ساوه با ظرفیت ۱۲۰۰ مگاوات راه اندازی خواهد شد و پیگیری های آن در حال انجام است.
بهاروند اضافه کرد: همچنین در رابطه با سرمایهگذاری خارجی پنج مجوز جدید برای ساوه صادر شده و یکی از آنها سرمایه گذاری ۶۶۰میلیون دلاری شرکت خودروسازی فرانسوی است که در دست اقدام می باشد.
معاون استاندار مرکزی و فرماندار شهرستان ساوه افزود: ادارات زیرمجموعه دستگاه های اجرایی در شهرستان ساوه بایستی تقویت شوند و ساختار سازمانی منسجمی پیدا کنند تا شاهد تصمیم گیری و اقدامات بهتر در حوزه های مربوطه این ادارات در سطح شهرستان باشیم.
نظر شما